Medela bottle 250ml with calm tetina

Medela-fles 250 ml met kalme tetina

Medela 250 ml fles met kalme tetina is een innovatieve voedingsoplossing ontworpen voor baby's die borstvoeding hebben gegeven. Gemaakt niet om zich te bemoeien met borstvoeding en laat de baby het voeden met de vorm die je in de borst hebt geleerd. Geademd met BPA-vrije materialen voor moeder- en babyveiligheid. Grootte en universeel model.
55.70 ر.س.‏
شامل للضريبة

 

Medela 250 ml fles met rustige tetina

Indicaties

Medela fles 250 ml met rustige tetina is gemaakt als een optie voor moeders om borstvoeding te geven Uw baby's met geëxtraheerd moedermelk.

Eigenschappen

Medela-fles 250 ml Met kalme tetina Hiermee kan de baby op een natuurlijke manier zuigen, slikken en ademen. Je kunt drinken, pauzeren en ademen met een natuurlijk ritme, rustig en comfortabel blijven. De baby moet een vacuüm creëren om de melk van melk te starten, om het natuurlijke zuiggedrag te behouden. De stroom, vorm en de lengte van de fles laten een pasvorm aan de behoeften van de baby als het groeit. De fles wordt geventileerd door een luchtinlaatsysteem; Aangezien de bevrijding van melk niet gerelateerd is aan luchtsterkte waarmee de tetina wordt geschroefd.

Resultaten

Baby kalm en comfortabel. Veilig voeding omdat de baby geen lucht doorslikt tijdens het borstvoeding.

Med0080190
No reviews
وأضاف المنتج للمقارنة.

تستخدم هذه الصفحة ملفات تعريف الارتباط. قبل المتابعة ، يرجى مراجعة سياسة ملفات تعريف الارتباط.

Product added to wishlist