Cellulase Gold Advanced 40 Tablets

Cellulase Gold Advanced 40 Tablets

تم تطوير Cellulase Gold الجديد المتطور خصيصًا للسيلوليت المثبت. مبين في حالات السيلوليت الأكثر تقدما واحتباس السوائل. يوفر Cellulase Gold Advanced نتائج واضحة في تقليل السيلوليت الأكثر تقدمًا وتقليل مظهر قشر البرتقال للحصول على بشرة أكثر ثباتًا وسلسًا.
142.89 ر.س.‏
شامل للضريبة

 

Cellulase goud geavanceerde 40 tabletten

Indicaties

cellulase goud geavanceerd Het is een voedingssupplement aangegeven voor gevallen van geïnstalleerde cellulitis en geavanceerd. Het werkt in de meest geavanceerde cellulitis en vloeistofretentie. Vermindert drastisch de sinaasappelschil. Het biedt zichtbare resultaten bij het reduceren van visifibele cellulitis terwijl het afvlakken van de huidtextuur. Met een langdurige bevrijdingsactie werkt het voor gecontroleerde afgifte van de ingrediënten van botanische oorsprong, zorgvuldig geselecteerd om cellulitis, op verschillende stadia gedurende de dag te verminderen. Voor de huid met spuitcellulitis.

Eigenschappen

Cellulase Gold Advanced Supplement in tabletten, heeft een drievoudige formule van langdurige release, waar actieve principes de hele dag worden verdeeld. De eerste laag wordt gevormd door groene thee en coleus forskoli , die de accumulatie van gelokaliseerde vetten verminderen; Tweede laag wordt gevormd door Meliloto en Chestnut-Da-India , die helpen bij afvoer van vloeistoffen en het verbeteren van de microcirculatie en derde laag gevormd door Asiatica en Curcuma Centella , met antioxiderende actie, bescherm de huid tegen vrije radicalen, terwijl het verminderen van vloeibare retentie.

Resultaten

Skimother, steviger en met verminderd oranje schil aspect.

Advies voor gebruik

Neem 2 capsules cellulase goud geavanceerd per dag, op een ochtend en een andere in de middag, voor 8 tot 12 weken. De aangegeven dure kunnen gedurende het jaar langer of herhaald worden gedurende het gewenste jaar. Omdat het een langdurige release-formule is, presenteert een grotere effectiviteit.

Concerns
Cellulite
Presentation
Capsules
7376780
No reviews
وأضاف المنتج للمقارنة.

تستخدم هذه الصفحة ملفات تعريف الارتباط. قبل المتابعة ، يرجى مراجعة سياسة ملفات تعريف الارتباط.

Product added to wishlist